Een boxspring kopen? Een boxspring van 180×200 is dé ideale afmeting

Niets is zovervelend als een slechte nachtrust. Iedereen heeft wel eens een slapelozenacht, maar wanneer dit structureel voorkomt eist dit al snel zijn tol. Jewordt chagrijnig, je presteert niet goed op het werk, je kunt je nietconcentreren en bent sneller vatbaar voor griep en verkoudheid. Het belang vaneen goed bed en matras moet dan ook niet onderschat worden.

Wat de besteslaapoplossing is voor jou, is afhankelijk van diverse factoren zoals jepersoonlijke voorkeur, je lichaamsbouw en je budget. Je kunt kiezen uit eenledikant of een boxspring. Was de afgelopen jaren vooral het ledikant in trek,tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor het luxe gevoel en uitstraling vaneen boxspring. Boxsprings bestaan nietslechts uit een lattenbodem of spiraal met een matras, maar bestaan uit eencombinatie van een geveerde bodem met matras met daarbovenop optioneel nog eentopper. Dit zorgt voor extra comfort en een perfecte ondersteuning. Omdatboxsprings ook in hotels worden gebruikt, associëren mensen dit met een gevoelvan luxe. En wie wil dit nu niet?

Boxsprings zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel uitvoeringen. Dit maakt het mogelijk de box compleet naar eigen wens samen te stellen. De kleur, de stoffering, met of zonder hoofdbord, de poten. Alles is geheel zelf te bepalen en aan te passen aan jouw smaak en de kleuren en stijl van je slaapkamer. De prijzenvarieren van nog geen 1000 Euro tot wel 20.000 Euro. Ook kun je kiezen voor een uitvoering met een vlakke bodem of juist een verstelbare bodem. Een elektrisch verstelbare bodem is ideaal wanneer je tv wilt kijken in bed of een boek wilt lezen.

Ook is er keuze uit diverse formaten. De ideale afmeting is toch wel een boxspring 180×200. Deze is meer dan ruim genoeg voor 2 personen. Wanneer je juist op zoek bent naar een kleiner formaat, dan is een box van 120×200 of 140×200 ook een optie. Toch is een boxspring 180×200 de meest gekozen optie. Niet zo gek ook, want hoe meer ruimte, des te meer comfort!

Meer informatie: Luxebedden

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s